fredag 11 februari 2011

Suddigt.

Jag besökte kulturbloggaren ORDJORDEN......
.....och hade jag tvålen med mig som jag tänkte ge henne?
Det ligger tre skivor i potten!
Rätt! Ni svarade rätt!!
Jag hade naturligtvis INTE tvålen med mig.

Här kommer en suddig bild på tvålen ifall hon ALDRIG!... får den.
Och en bild på den något suddigare tvålgivaren.
Jag hade tänkt att hon skulle ha den ifall hon hade i avsikt att tvåla till något kulturevent...
(då tänker jag tex. på när jag skall sjunga rollen Larina i operan Eugene Onegin i vår, någonstans här på Åland, vet ej var)
Tvålen luktar, ja luktar, ni läste rätt, ganska starkt... av GET.
 Det är inget jag rekommenderar att man vaskar upp sig med innan man går på stadens etablissemang om man har tänkt sig till att få dansa.

5 kommentarer:

 1. Haaaa.Ha Tack för den tvål jag aldrig kommer att få. Men den existerar väl i verkligheten hoppas jag.Ja ha ja ja de blir opera snart hm...synd att man är jävig, annars hade de varit ett ypperligt tillfälle att säga sin mening:)

  SvaraRadera
 2. Get-tvål! jag vill ha en!

  SvaraRadera
 3. E: Den SKALL komma... någon gång! Operaprojektet är så litet att den enda uppmärksamheten man får är några övertalade vänner och familjemedlemmar som man tvingat som publik under hot.
  Tommix: Jag skall efterhöra produkten. Den levereras ifrån MÖKLINTA i Sverige. Både tvål och möklintar är sällsynta nu för tiden.
  Tack och lov att det ännu inte finns Isebell-tvål. En oerhört obehaglig upplevelse skulle det vara att bli upptvagad med den.

  SvaraRadera
 4. *S* Kunde vara intressant att vaska upp sig med när man ska ut och dansa ju :) Spännande att notera reaktionerna liksom :)

  SvaraRadera