onsdag 18 januari 2012

Något glappar.

Datorn fungerar ENDAST om jag håller i batteriet och på samma gång ganska HÅRT trycker in kabeln.  Man skall helst inte andas för då kan det bli rörelse i handen, piiiiiip, pip, piiiiiiip.... Annars .... laddar den ur och det stora mörkret infaller. Detta har nu givit mig svår kramp i handen och ilningar i axeln upp mot örat. Versaler måste skrivas med EN hand.
Men ger jag mig???
Smäller jag fast locket på lappen och väntar tills jag köpt ett nytt batteri?
Klarar sig resten av världen utan min uppkoppling till densamma?
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
(Ä var väldigt lätt att skiva som versal med en hand så jag "njöt till det" lite extra där.)
Nu får jag ta och skaffa mig lite massage till min fördärvade vänstersida.
Här kommer ett suddigt foto.
Det blev inte bättre än så. Gissa om det var trixigt att koppla in usb-kabeln mellan kamera och dator med bara ena näven....

utan att andas då.... dessutom...

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ok, fniss tillbaka då då. just nu har den fått ett miraculöst tillfrisknande, om jag inte kommer åt sladden...

   Radera
 2. Köp en ny dator! Dock verkar det som om eluttaget blivit slitet. Om man skruvar upp datorn och böjer till metallkontakterna så börjar det fungera igen, men bara för en tid. Batteriet border det inte vara någe fel på annat än att det inte får laddning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HA HA HA. kan du inte se bilden framför dig? Jag har skruvat upp datorn, mannen kommer hem, han ser alla detaljer, skruvmejseln, tången jag bryter med i datorn, bitarna strödda.... Jag anser att felet sitter i den smala sladden som går till datorn,skarvningen till batteriet. Den går inte att öppna...helgjuten.

   Radera
 3. Har lidit samma pina, min datorsladd glappade vid själva uttaget till datorn lixom. Meeeen, man får väl vara glad bara det inte är löständerna som glappar för DET både SER och LÅTER förargligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag läst din kommentar igår, hade jag valt löständeralternativet. Jag LÄT ändå inte så vackert (som en obildad hamnsjoare med spik i foten, typ)Idag är sladden som sagt något kurantare.

   Radera
 4. Ja du har skrivandets gåva du! Skrattar ofta gott när du svarat i Johannas blogg också, kul att läsa! :-)
  Mamsen ( Johannas..)

  SvaraRadera
 5. Tack Mamsen! Vi träffas även fysiskt ibland. Då tillkommer rörelser och ljudeffekter... men, det där känner du till :)

  SvaraRadera