tisdag 24 april 2012

Johanna Grüssner

8 kommentarer:

 1. Så bra att man får ståpäls!!!Vad skall det då inte ha varit i verkligheten!?
  Johanna var sååå bra,men vad tror du hon varit utan sin f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. kör? Ni var sjukt bra.Helt klart.Är det för sent att vilja vara med nu va?Hmmm....
  Du får säga till nästa gång du går med i såna här musikaliska underverksprojekt och behöver fler stämband, I am in!
  Så kul att se o höra!!!
  Vilken otrolig sak att ha varit med om...Jag avundas dej men storsint som jag är unnar jag dej det ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa gång gör vi det tillsammans :)

   Radera
 2. Jag har lyssnat 2 ggr nu på raken och det blir nog fler. Det finns inte nog superlativer. Vilken musikalisk upplevelse att få sitta i publiken, man måste ha känt lufttrycket när kören klämde i , och Johanna har en super fin röst, behaglig att lyssna till.
  Kan bara säga stort GRATTIS till hela arrangemanget.

  Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man önskade att man varit i publiken själv. Det var ännu finare i verkligheten.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Ja, som ni vet så var jag ju med om konserten. hehe:) Tyvärr är min dators adobeflash ur fuktion för tillfället så jag kan inte lyssna på Youtube. Men kan göra det på vår andra dator senare.
  Isebell: njut av det du varit med om; gemenskap, sångglädje etc. Bry dig mindre om en recensent (min) oförmåga att tillfredsställa alla känslor och förväntningar. Men du var nog bättre i Eugene Onegin. Då hörde och såg jag dig tydligt och klart! Men då skrev inte recensenten (Nyans) ett enda ord om din insats. Det tyckte jag var grinigt. Din insats där var imponerande.

  I Queen så såg jag på helheten och hur jag upplevde föreställningen - och som jag tidigare sade till dig - hur föreställningen lyftes fram i programbladet. Där har programframställarna valt att lyfta fram solister, musiker, dansare, diigenter, framför korister. Rätt eller fel....men skjut inte på budbäraren...

  SvaraRadera
 5. Det är klart att hade Isebell hörts genom en hundra manna kör utan att vara solist, då hade dirigenten fått sparken. Eivor, naturligtvis har du rätt i att kören är en enhet och skall bedömas så.
  Jag har inte läst programbladet, men det är tyvärr så att dom som frontar för det mesta får ta ris eller ros och att dom som gör hundjobbet ofta glöms. I körsammanhang så är det viktigt med helheten.
  Nej Eivor du behöver inte skjutas, ännu.

  SvaraRadera
 6. Hehe:) nå så bra....ja får kanske utrusta mig med skottsäkerväst:) skall den 29.4 recensera Lars Erik Larsson komposition Förklädd Gud (tex Hjalmar Gullberg) Den består av Kör, orkester, solister, och en recitatör. Här är det Stina Ekblad som läser. Men i det här fallet har varje del en tydlig roll - det brukar vara en fin helhet. Både Bella och jag har sjungit den tidigare.

  SvaraRadera