tisdag 1 januari 2013

2013

Bäst man övar och vänjer sig med att skriva årtalet 2013 2013 2013.
Sista delen av det gamla året gick i arbetets tecken, men precis lagom till den sprakande avslutningen blev jag ledig.
I många år har vi varit ungefär samma personer som firat tillsammans på nyåret.
Det har utan undantag varit väldigt lyckat.
Det är skönt och tryggt att vara i vårt sammansvetsade gäng.
En del dricker, andra låter bli, båda metoder funkar.
I år hade vi ryskt tema och startade med Blinier.
Sedan följde Rysk kryddoxe, (så nära man kan komma iaf, hemligt recept you know)
Varpå det sedan serverades glass med havtornssås.
Mumma!
Det blev inga bilder, för jag drabbades alldeles för hårt av filékoma eller om det var champagneförlamning, vad vet jag?

Troligtvis vaknade jag till av snacket om nyårssmällar, för jag lyckades föreviga transporten av artilleriet.


Vi hade på förhand lovat djurägarna tillika värdarna att inte dundra på i närheten av huset.
Så vi travade iväg en bit. Otroligt nog var det just då lite uppehåll i regnandet.
Det var knappt så det fanns snö så det gick att dra pulkan... otroligt hur fort den försvann, snön alltså, inte pulkan, då då.


Och senare så blev det ett knäpp eller två av ostbrickan.

"Ha ha ha , nu tar hon bilder till bloggen!"


Just precis!

Mina vänner, läsare, kommenterare!
Ha ett lyckligt, friskt och framgångsrikt år 2013!

2 kommentarer:

  1. Åååhhh och jag som inte ätit frukost ännu. Jag säger bara de...rysk kryddoxe det är mat för riktiga oligarker det.

    SvaraRadera