onsdag 17 april 2013

Välarbetad

I morse såg jag ännu en gång Hornbachs reklamfilm på TV.
(Det är den där killen som planterar och skapar en bäck på en luftballong) Jag blir sur på mig själv när jag "fångas" av reklam.
Jag vill inte, jag vill vara smartare än reklamen... men om jag rannsakar mig själv så vet jag att jag åker dit på det. Hornbachs reklam är så livsbeakande så de charmar byxorna av mig. (ja ja kom inte på något annat uttryck)
Jag hittade en reklam på You tube som mera kunde hamna i kategorin kortfilm. Mysigt!

12 kommentarer:

 1. Men nu har det vårmöblerats. TAckar, tackar. Fiiiint.

  SvaraRadera
 2. Och så är jag ju riktigt dum...för jag känner inte till den reklamen du hänvisar till. Vi ser nog säkert inte samma progmam..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade inte den reklamen på "tuben", men kanske den dyker upp i en TV nära dig, rätt som det är. Jag glömde skriva att kortfilmen också är Hornbachreklam.

   Radera
 3. Snygg font, nu hör den verkligen ihop med toner. Är det årets bild på blåsipporna?
  Jag kollade reklam/kortfilmen som du lagt ut men fattade nada, vad är Hornback för något. Jag försöker att se så litet som möjligt på reklam så jag har nog missat något där.
  Jag gissade på kaffe, bräder, snitsiga maskiner, spa bad, uppfinningar osv.
  Jag är inte säker på vad jag ska rusa och köpa, så jag låter nog bli.
  Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bygg och trädgårds varuhus... Typ. Så allt de visade upp finns antagligen att köpa. De kanske inte har butiker i norra Sverige, inte så lätt att veta då.

   Radera
  2. ...och så var det fjolårssippor.

   Radera
 4. Suck! Jag är UTE :C
  Fast, du har rätt det finns inget sånt varuhus i mina nejder.
  Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fniss! Stackars dig! Och idag som INGEN vill vara ute. (Full storm och småspik) ;))

   Radera
 5. Älskar reklamfilmer som är genomtänkta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja.. Eller hur? Jag hatar reklam med halvnakna människor som "åmar" sig framför kameran och talar lyriskt för någon hudcreme. Nej, underhåll mig!... Då kommer jag också att gilla varan bättre, för jag är inte smartare än så, erkännes.

   Radera
 6. Den tråkigaste reklamen jag känner är "Hjärt-lungfonden EX Are eggfors?: detta är en paeng...elle någon annan känd och rik som säger: jag har beslutat mig för att testamentera mitt överskott till hjärt- lungfonden osv. Jag tycker det är en äcklig reklam. Budskapet framförs av rika människor som vill styra efter sin död. Som kanske insett sin dödlighet..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt jo, men det går väl till ett gott ändamål. Men så finns den där begravningsfirman Fonus... De brukar ha reklam ibland... Och man skrattar inte ihjäl sig precis.

   Radera