söndag 30 januari 2011

Ekiperad... längst ner.

Jag har köpt nya arbetsskor.

Lite onödigt...

De gamla som var så fina och hela....

6 kommentarer:

 1. Haha,men jag som har sett de gamla godingarna "in action" så att säga måste ju bara få påpeka hur bra de gjorde sej på bild!I verkligheten får man ju ljudupplevelsen och en mycket bättre helhetsbild faktiskt...:)Men det är så att ett par viligt ingådda skodon sörjer man alltid lite, de besitter en del av ens upplevelser och har varit med en som ingen annan. Särskilt arbetsskorna. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hm...ja, vet du, ibland bara måste man... ;)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin design på bloggen annars,precis min stil så man blir ju lite avis...Men det unnar jag dej!

  SvaraRadera
 4. J:Jag har annat som hängt med länge ist. tex. mina "sneda hälar" (ett genetiskt arv på mors sida)De blir man inte så lätt av med.
  ang. bloggen: Det var meningen att det skulle se ut som en tapet i ett torp... men det hängde med något fult smycke som två öron på sidan av bloggen. Det är som med skorna, det är svårt att byta när man har haft samma länge.
  L:De lät som om jag hade flip flop när jag kom "pärtande" i korridorerna. Definitivt dags att byta. Dock är jag lite besviken på att de torrfällde färg så jag har förstört tre par strumpor. Med tanke på att de var märkesdojjor och kostade 101 eurosar hade man ju hoppats på mer.
  ooops! Kommentarerna blir långa när inlägget är fåordigt.

  SvaraRadera