torsdag 20 oktober 2011

Staylade.

Denna morgon fick familjen använda hela sin fantasi för att hitta kläder att ta på sig när de skulle till läroverk och ämbeten. Jag måste säga att jag var riktigt imponerad. Jag borde ha tagit foto av dotra som använde sig av ett fyndigt lager på lager system som gjorde att hon såg ut som om hon klivit ur ett hippt modemagasin. Hur karlarna gjorde vet jag inte exakt, men jag antar att de vände kalsongerna aviga (möjligen bak och fram).
Slutsatsen av detta drar ni kära läsare av denna hemvirkade blogg, att det är dags att tvätta kläder.
Av olika orsaker, som typ torpbesök, vak, lathet kanske, så har denna vanligen min uppgift eftersatts å det grövsta. Jag vill informera om att jag har en korg till som är minst lika full.
Såååå....
Tvättmaskin? Check!
Tvättpulver? Check!
Rinnande vatten? Check!
Torrväder?

Check!

5 kommentarer:

 1. "Det är en evighetsmaskin"... :))

  SvaraRadera
 2. ... ja som en följetong som bara matar på... "Hem till gården" typ... utan dess mera spänning.

  SvaraRadera
 3. Det måste finnas välfyllda gaderober i ert hus. Ja menar...ingen går väl naken.
  Men, jag skall inte klaga. Min har en särskilt "tvättgen". Han vakar tvättkorgen som en korp. Minsta illaluktande strumpa får en ensamsegling i vattentrumman. Knappast hållbar utveckling, men bra ändå.

  SvaraRadera
 4. Korrigering: Det måste finnas välfyllda gaderober i ert hus. Ja menar...ingen går väl omkring naken.
  Men, jag skall inte klaga. Min man har en särskild "tvättgen". Han vakar tvättkorgen som en korp. Minsta illaluktande strumpa får en ensamsegling i vattentrumman. Knappast hållbar utveckling, men bra ändå.

  SvaraRadera
 5. Kära Eivor... Han skulle få en infarkt i vårt hus. Må han aldrig, ens i misstag få syn på högarna hos oss... Förresten: HEHEHE... ensamsegling! Fniss!

  SvaraRadera