måndag 31 oktober 2011

Halloveen skräck!!!

Jag ser att din mun rör på sig och jag försöker tyda vad det är du säger!
VVS:arn: Vi skall kasta ut er panna, men vi vet inte... bla blabla bla bla... om dörren är tillräckligt bred.....bla bla bla..........
Jag: ?              
Nu gör han så där med munnen igen.
VVS:arn: Vad är det du inte förstår?
Jag: Öh... jo, jag fattar att pannan är trasig... men vad var det där om den stora öppningen som skall tas i ytterväggen? Motorsåg? Klart vi har motorsåg??!?

8 kommentarer:

 1. Tips och tröst! Kom ihåg att skriva upp arbetstimmarna och dra av vid nästa deklaration. Då får man tillbaks pengarna året efter. Nyfiket undrar jag vad ni ska värma huset med sen då?

  SvaraRadera
 2. Det blir att borra för jordvärme. Den gamla pannan hade läkt och vatten runnit in mot elskåpet. Vi trodde det var mycket värre än i våra värsta mardrömmar först. Ömsen har varit och beskådat eländet. Till att börja med blir det väl "bara" att riva någon vägg och pika upp golvet i pannrummet. HAAAHAAAA Ruuuligt! Fast först sa han direkt att golvet ryker i vardagsrum och hall, så man får vara glad för det lilla. Vi har vår golvvärme ingjuten i betong... alltsååå...vi hade inte kunnat bott hemma isf.

  SvaraRadera
 3. nu har jag läst igenom din blogg och kan kanske konstatera att det är du Bella:) Hur jag hittade hit?
  Satt och googlade på bilder på Vårdöby och hittade en fin bild på dig:)
  Så vem är jag????
  Kan du gissa??
  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Ja jag kan gissa, eller mera sant är att jag vet. :)))
  Så märkligt att jag gått och tänkt på dig här i dagarna, mest för att mamma pratade om dig i telefonen i slutet av förra veckan. Hon frågade om jag träffade dig i somras. Då sade jag att jag kommer nog aldrig att träffa dig någon gång igen för du kommer knappast ut till Vårdö mer, såsom mamma hade beskrivit situationen. Jag har sökt dig på facebook men misslyckats med att hitta dig. Vad roligt! Nu får vi inte släppa taget om varandra!! Kram tillbaka.

  SvaraRadera
 5. ojoj vilken tillvaro... Jag lider med dig, vet hur jobbigt det blir i vardagen som ska funka trots haverier och "olyckor"... Kramkram

  SvaraRadera
 6. jag finns på facebook och med vårdö kommer det att lösa sig tror jag.
  jag har provat söka dig på FB flera ggr men hittar dig inte heller. Sök på Mia Carlqvist
  , hmm jag behöver kanske ändra min stränga sekretess:) Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Nä, inte ändra! Varför det,nu när jag hittat dig? :)Vi får hålla tummarna ang. Vårdö.

  SvaraRadera