tisdag 29 november 2011

Ställde mig på vågen.


1 km: Tipp tipp tipp tippetippe tipp tipp tipp tippetitipptipp...
2 km: Tipp   tapp tipp   tapp   tapp tapp   tappetappe tapp....
3 km: Tappetappflunkeflunke flunk  ...flås flås stööön ...flunke  flås flunkeflunk...
4 km: Akut pissnödig! Tappetappetappetappetappetappetappetappetappetappetappetappetapptappetapptappetappe...
5 km: .... och den svenskdesignade sillburken från 60-talet vill jag skänka min systerson och tillika gudson då reliken härstammar från hans farföräldrars hem... övriga jordiska ägodelar efterlämnar jag till arvingarna att dela rättvist och med hjärta...

6 km: Ser huset... vill bara heeeeem....Host väs host väs väs *förundrad* jasså det är sådäär en bit lunga ser ut...
Slutsats:
Om man skall ägna sig åt för kroppen ansträngande idrottsutövningar skall man uppehålla konditionen med upprepade lämpligt långa träningstillfällen.
Inte flåsa omkring  i hysterisk medelålderspanik med för stor tilltro på ork och framför allt för stor kropp.

6 kommentarer:

 1. Liknande upplevelse hade jag igår när vi gick rundan till havet...tog två timmar. Vi gick som två stelbenta grisar här hemma sen båda två...Inte lätt för en fet o en lat att försöka komma igång igen efter långa uppehåll kan jag konstatera. :))

  SvaraRadera
 2. Stelbenta grisar haha:) Bra uttryck Lilith:) Och Bella det är längesedan jag varit på en 6 km:s runda. Bra gjort. Men historien om sillburken - den har jag glömt:)

  SvaraRadera
 3. Stelbent gris var ordet! Det känns i benen ett dygn efteråt. Jag får återkomma angående sillburken, Eivor.

  SvaraRadera
 4. Att gå ut och fjantdansa häcken av sig en lördagsnatt är mycket kuligare och mycket mer varierande rörelser för kroppen :) JIsses, jag måste också... börja... hm. Sover på saken :) Duktig du!! *impad*

  SvaraRadera
 5. Santha: Du som har muddrat skogarna på svamp under hösten? ... borde vara smal som en... en MAKARON el. nå´t Att gå i terräng tar fram svett minsann... och även fjantdans har samma resultat kan man misstänka. :)

  SvaraRadera
 6. Härrigu jag slutade ju med allt nikotin för ett halvår sedan. *poff* liksom... :/ Snarare rund som en köttbulle, om vi ska fortsätta på mattemat :) Har försökt mig på lite raska prommisar men något i knäet har börjat knixa. Pyypis, som ia skulle sagt. Skam den som ger sig, nytt försök i morgon igen men inte så långa som du... :)

  SvaraRadera