söndag 20 november 2011

Tintin och jag.

Jag vet att jag borde skriva något smart, analyserande, reflekterande om filmen Tintin och Enhörningen, men jag misstänker att mitt förtroende är svårligen skadat då jag väljer att sätta in en bild på mig själv med två tjock TV apparater framför ögonen.
Jag tvingade några barn att komma med mig på Bio så att mitt besök blev rättfärdigat.

Ja filmen gick i 3D... vad trodde ni?

11 kommentarer:

 1. Oh, jag borde kanske inte åka till stugan och leka Lisbet Salander vid datorn. De där ser mycket roligare ut.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt smart! Själv har jag varit lyckligt lottad i alla tider på det sättet att min lillebror var såpass mycket yngre att han var min orsak till allt sånt. Sen såg jag till att skaffa egna barn i späd ålder så därmed har jag tryggat många år framöver. Och nu skaffar min syster barn och sen har jag ju lillen kvar som kanska skaffar smått. Bra spridning. Och sen blir det barnbarn Gäller att ha framförhållning.

  Men nog tycker jag att de där glasögonen är bra jobbiga. Särskilt när man har de egna under.
  Var på sista Harry Potter då den gick och den enda fördelen med de glasögonen var att man i princip fick de söta pojkarna i filmen rakt i famnen :)

  SvaraRadera
 3. trodde du skaffat nya brillor bara :) Sådär som läckert tillbehör liksom :)

  SvaraRadera
 4. Man borde ordna med ett barnutlåningssystem för oss som har för stora barn och för små barnbarn. Och dessutom kan jag bara se 2D, så enögd som jag är..... får väl smyga dit i alla fall och ropa högt i kön att; - jag jobbar på teatern och vi funderar på att göra Tintin som sommar teater!

  SvaraRadera
 5. Men, Greger! Så idiotisk jag känner mig... det har jag inte tänkt på... och inte filmmakarna heller. Man måste troligtvis ha TVÅ viligt fungerande ögon för att se 3D. Barnen som jag hade med mig förespråkade ivrigt 4D, då det även finns lukt och vinddrag mm. Jag förespråkade 5d, för
  -Då kan ni även få en smocka av skurken om det vill sig illa.
  Om det blir Tintin som sommarteater så kommer jag...(och ser... och inget annat) Kanske man kan få beställa en smocka?? ... det går säkert att ordna på en friluftsteater.

  SvaraRadera
 6. Eivor: "Stughackers" smaka på det du!
  Johanna: Ja, jag funderade lite på det där med de som har glasögon. Klumpigt förstås. Du har det bra du på barnfronten... mina börjar snart bli för stora, jag kanske måste börja hänga på er när ni far...
  Santha: Jag VEET att jag är snygg! Nu väntar jag på att "medelålders ELLE" skall höra av sig.

  SvaraRadera
 7. MedelåldersElle24 november 2011 00:22

  Hej Bella :)
  Vi har noterat (efter en ansenlig läsarstorm med samstämmiga förslag på ny modell) en stor efterfrågan på just din läckra uppenbarelse så därför sänder vi nu en förfrågan till dig om du kan tänka dig att upplysa decembermörkret litegrann för våra läsare genom att pryda omslaget på december månads "MedelåldersELLE" eller ja vaf*n, vi ska inte vara knussliga, vad sägs om hela året 2012?

  MVH Redaktionen på MedelåldersElle :)

  SvaraRadera
 8. ... bara om det även förekommer nakenbilder!!
  ...ok, tomteluva då... på håret... ;)

  SvaraRadera
 9. Tomteluva kan du inte ha året om heller :) Nu får du använda din kreativitet hejvilt. (Kanske kransen funkar en månad? Förslagsvis en tidig månad innan den barrat av sig dårå...) Till påsk kanske lite fjädrar åsånt, runt midsommar en midsommarkrans eller -stång,november en kalkon, men det finns ju lite månader däremellan som liksom "blir över".... Tänk tänk... :)

  SvaraRadera